Productgroep uitgelicht: Veiligheidsproducten

De laatste paar weken begint het ’s avonds al vroeger donker te worden. Toch is het nog steeds heerlijk om ´s avonds laat nog een rondje te gaan hardlopen of wandelen om even de stress van de dag eruit te lopen, of om gewoon ontspannen bezig te zijn. Nu is hardlopen of wandelen in het donker vaak gevaarlijk, omdat je als loper niet goed zichtbaar bent.

Om ongelukken te voorkomen is het van groot belang om als loper zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers. De veiligheidsproducten die op de markt zijn om jezelf zichtbaar te maken zijn:

Veiligheidshesje

Het veiligheidshesje van Runtec is uitgevoerd in de kleur felgeel en is, in combinatie met het reflecterende materiaal, uitermate veilig. Het hesje is aan beide zijkanten verstelbaar met een snelsluiter, zodat het draagcomfort verbeterd wordt. Een lichtgewicht veiligheidshesje van Nathan is ook te verkrijgen in de maten s/m en x/xl.

Veiligheidslampje

Er bestaan veiligheidslampjes in alle soorten en maten. Van B-Lite is er een LED armband bestaande uit een armband met 5 lampjes die tot 300 meter zichtbaar is. Van Nathan is er een veiligheidshesje te koop met op de achterkant veiligheidslampjes. Daarnaast is er van Nathan een reflectiebelt te koop waarin je gelrepen mee kunt nemen. Voor ieder wat wils dus!

Saucony ViziPro kleding


Deze ViZiPro lijn is gemaakt van felgekleurde oranje stoffen aangevuld met veel reflectiemateriaal rondom. De oranje kleur is uitgekozen op basis van gedegen onderzoek naar welke kleur het meest reflecteert. Naast hardloopkleding zijn er ook accessoires zoals handschoenen en mutsen verkrijgbaar met ViZiPro oranje accenten. Tevens zit er in de kleding een lampje. Naast ultieme zichtbaarheid, is de kleding uiteraard vocht- en temperatuurregulerend en ademend voor optimaal draagcomfort. Voor de dames is er nu de speciale ViziPro Pink lijn, felroze met veel reflecterend materiaal.

Met een veiligheidshesje of veiligheidsjack ben je enkel zichtbaar wanneer er licht op je geschenen wordt. Vandaar dat het aan te raden is om dit uit te breiden met een veiligheidslampje. Met een veiligheidslampje ben je namelijk ook zichtbaar voor weggebruikers die geen licht gebruiken.

Actie van de maand: Veiligheidshesje + Veiligheidslampje

Een veiligheidshesje en een veiligheidslampje voor om de arm voor slechts: € 17,50 (in plaats van € 23,90).

Laat een bericht achter