Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wouter Jansen

Grenzen verleggen!

Het leven bestaat uit fases. Het verleggen van grenzen en het stellen van doelen zijn kenmerkend voor deze fases. Zo ook in mijn hardloopcarriere. Van snelste c-pupil op de 1000 meter naar derde op de NK marathon in 2016. Hardlopen heeft mijn leven gevormd en doet dat nog steeds. Mijn roots in Zeeland liet ik ooit achter mij om in het oosten te gaan hardlopen, oja en om te gaan wonen. In de omgeving van Arnhem en Arnhem heb ik door de jaren heen grenzen verlegd en mij op veel atletiekbanen en hardlooppaden bewogen. Wat geniet ik daarvan. De vrijheid om mijn eigen wegen te kiezen, in de buitenlucht, ambities waarmaken door weer en wind. Hardlopen daar is mijn leven op aangepast. Elke dag trainen volgens een strikt schema, telkens over limieten heengaan en dat vraagt veel discipline. Iedereen is in zijn leven op zoek naar balans. Spanning en ontspanning van werken, sporten, vriendschappen en dichtbij jezelf blijven. In de maatschappij van nu wordt er veel gevraagd van ons individuen. Het is mooi dat het Run2day Racingteam elkaar in verbinding brengt. Samen en toch alleen trainen voor mooie doelen om de horizon te verbreden en om grenzen te verleggen.
Run2day, run2morrow, runtheworld.

Wouter Jansen

Racingteam Arnhem Arnhem - Wouter-Jansen

Bedankt voor je inschrijving

Vanaf nu mis je niets meer van Run2Day!