Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hans Dilling

‘Het bloed kruipt waar het niet gaan kan’

Het gevoel van vrijheid, het ontdekken van nieuwe omgevingen, het gemak, de “Runner’s High”, de prestaties. Allemaal redenen waarom ik al zo lang van het hardlopen houd. Al sinds mijn 8e loop ik hard, vaak samen met mijn broer en tevens Run2Day Racingteam teamgenoot Wouter. Vroeger heel onschuldig… gewoon lekker rennen, later serieuzer met als hoogtepunt deelname aan het EK Cross.

Helaas gooide een blessure roet in het eten en moest ik noodgedwongen stoppen met hardlopen op dit niveau. Maarja… wat doe je dan met al je energie en je drang naar competitie? Ik ging koersen! Super leuk, maar toch echt een hele andere wereld. Dit heb ik een aantal jaar met heel veel plezier gedaan, maar uiteindelijk door gebrek aan tijd (de studententijd was over, het werkende leven stond om de hoek) ben ik gestopt.

Tussendoor is het hardlopen altijd blijven kriebelen. Als ik toch even wilde sporten, maar te weinig tijd had, waren het altijd weer de hardloopschoenen die werden aangetrokken. Langzaamaan kwam dat gevoel weer terug, dat gevoel waarom ik hardlopen zo mooi vind. Nu ik een manier heb gevonden om om te kunnen gaan met mijn oude blessure (dit is dus een combinatie van hardlopen en wielrennen) is het tijd om door te gaan. Met nieuwe doelen in mijn hoofd en een dosis frisse energie kijk ik er enorm naar uit om in het tenue van Run2Day Racingteam te lopen!

Groet Hans

Racingteam Arnhem Arnhem -Hans-Dilling

Bedankt voor je inschrijving

Vanaf nu mis je niets meer van Run2Day!