Zoeken
Sluit dit zoekvak.

medewerkers

Aandacht voor iedere klant

Run2Day Arnhem

Welkom bij Run2Day Arnhem, wij zijn dé hardloopspeciaalzaak van Arnhem. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide hardloopanalyse. We voeren een statische én dynamische analyse uit om zo goed mogelijk in kaart te brengen wat de impact is op de gewrichten. Tijdens de gehele analyse houden wij rekening met de sportachtergrond, belastbaarheid, de actuele analyse én het gebruiksdoeleind. Onze experts zullen je tijdens de analyse de verschillende merken en modellen laten ervaren via onze adviesmethode (zie onderstaande foto). Óók monitoren wij het zij-aanzicht van het looppatroon om verdere tips over loop-efficiëntie mee te geven. Met een breed assortiment aan hardloopschoenen kunnen wij iedere sporter van dienst zijn. Van recreatieve hardloper, trailrunner, baanatleet tot all-round sporter.

Theo van Maanen

Theo van Maanen, is de trotse eigenaar van Run2Day Arnhem en Running Promotion Gelderland en in dat kader verzorgt hij zo’n tachtig events op jaarbasis met medewerkers en apparatuur. Hij was (al) 26 jaar toen hij begon met de langere wedstrijden. Theo liep talloze wedstrijden en won er ook heel veel. De tien kilometer in 32 minuten of een halve in 1.11 uur. Dat waren zijn tijden. Zijn mooiste resultaat? Een glimlach. ‘De marathon in Amsterdam, daar werd ik 48ste in het overall klassement in een tijd van 2.43 uur. Met een groot internationaal veld voor me. Gevoelsmatig was dat mijn mooiste resultaat, hoewel ik wel marathons liep in een snellere tijd.’ Theo van Maanen is gepokt en gemazeld in de hardloopsport. Vijf jaar lang maakte hij deel uit van de nationale bergselectie. Hij was zijn tijd ver vooruit ‘We liepen in het buitenland wedstrijden van tien en vijftien kilometer, maar wel met duizend meter hoogteverschil. Dat was zo’n beetje de voorloper van de trailrunning anno 2015.’ Het mooie succes van zijn werkzame leven kwam Theo van Maanen niet zomaar aanwaaien, maar hij zorgde voor groei zonder luchtbellen. Een doener met een groot hart. Zo’n type: niet lullen, maar poetsen. Altijd in de volcontinudienst. ‘Van 7.00 tot 24.00 uur leef ik van running, maar ik droom er niet van.’

Marijke van Maanen

Marijke van Maanen is mede-eigenaar van Run2Day Arnhem & Nijmegen en zeer nauw betrokken bij de zaak. Zij heeft zelf  jaren loopervaring en adviseert lopers en wandelaars graag! “Hardlopen is een grote passie van me geworden toen ik op 45-jarige leeftijd begonnen ben met hardlopen. Mijn man Theo heeft mij indertijd met het hardloopvirus aangestoken. Hierdoor was de beslissing om Run2Day Arnhem over te nemen in 2003 snel genomen. Het leuke om bij Run2Day te werken is het nauwe contact met klanten. Je hebt echt de mogelijkheid om een klant optimaal te adviseren, om daarmee het hardlopen of wandelen nóg leuker te maken”. Naast haar rol als verkoopadviseur is Marijke ook verantwoordelijk voor de gehele administratieve kant van de winkel. Marijke is geboren in Barneveld en hier woon ze nog steeds met veel plezier. Ze is een sportieve vrouw die niet graag stilzit. Marijke is al vele jaren getrouwd met Theo en heeft naast een dochter Leonie ook twee prachtige kleinkinderen:)

Dorothea Bil

Woonachtig in het mooie Rozendaal beschouwt Dorethea de bossen van Nationaal Park Veluwezoom als haar achtertuin. Reeds als kind was zij het liefst actief in de buitenlucht en in de natuur. Ongeveer 5 jaar geleden maakte ze definitief de overstap van de weg naar het ‘off-road’ hardlopen, omdat ze helemaal blij werd van het zwerven over single tracks, stampen door de plassen, glijden door de modder, heuveltjes op en heuveltjes af rennen en de vaak onverwachte ontmoetingen met wilde zwijnen, herten, IJslandse paarden en Schotse Hooglanders tijdens haar lange duurlopen. Pas een paar jaar geleden kregen deze ongedwongen boslopen de naam ‘trailrunning’ en loopt zij regelmatig mee bij diverse trailevenementen in binnen en buitenland. Haar belangrijkste kracht is haar ”OMDENKEN”.  Omdenken is een manier van denken waarmee je van een probleem een mogelijkheid maakt door niet ‘ja-maar’ tegen een probleem te zeggen maar ‘ja-en’. Zij zegt altijd: ” Ik verdwaal nooit…ik loop hoogstends een paar extra kilometers!”

Denise Visser

Denise komt echt uit een Rotterdamse hardloop familie. Voor zover zij het zich kan herinneren waren haar vader en ooms altijd bezig met hardlopen, of dit nu de voorbereiding was voor de marathon van Rotterdam, een triatlon of iets anders, hardlopen was de normaalste zaak van de wereld. Als klein meisje ging ze dan ook altijd mee naar Rotterdam om haar vader aan te moedigen tijdens de marathon. In 2013 ben ik naar het oosten van het land verhuisd en heb ik mij aangemeld bij een hardloopgroepje. Hier ben ik begonnen met hardlopen in onze mooi achtertuin de Posbank. Na een tijdje ben ik mij gaan inschrijven voor verschillende wedstrijden waaronder de Stevensloop, 1/4 marathon Rotterdam, Posbankloop en Dam tot Damloop. Ik sta met veel plezier in de winkel en ik vind het ontzettend leuk om klanten te adviseren over hardloopschoenen. Of je nou een ervaren of beginnend loper bent, samen gaan wij opzoek naar hetgeen wat echt bij jou past.

Jort Brummel

Jort woont sinds 4 jaar in Arnhem en heeft zich altijd gefocust op sport. Na vele diverse sporten te hebben beoefend als voetbal, tennis, basketbal, fitness en boulderen heeft hij nu de interesse gevonden in het hardlopen. Met winkel ervaring in verschillende functies in sportzaken door het land, is hij gericht opzoek gegaan naar hetgeen wat het best bij hem past en wat hem het meest motiveert: Mensen helpen bij het zoeken naar de juiste running gear die echt bij hun past. Er zit veel meer in een schoen dan vaak van de buitenkant zichtbaar is, verschillende materialen en technieken waarmee een merk of type zich onderscheid van de rest is iets wat mij interesseert. De kilometers heb ik flink uitgebreid sinds ik bij Run2dDay werk. In Amsterdam (2023) heb ik mijn eerste halve marathon gelopen. Wanneer ik ga trainen doe ik dat het liefst zonder muziek en heerlijk in de vroege ochtend. Arnhem is een prachtige hardloopstad. De stad zelf is mooi en de omgeving spreekt enorm tot de verbeelding. Je loopt zo naar de Hoge Veluwe, dat vind ik super gaaf.

 

Klant

Ze begon in 2006 aan een Start to Run cursus bij Run2Day Arnhem. ‘Het groepje, waarin ik na die eerste weken bleef hangen, bestaat niet meer’, vertelt ze. ‘Maar ik kom nog steeds heel graag in de winkel.’ Marjolijn kampte met overgewicht en hardlopen leek haar een prettige manier om daar iets aan te veranderen. ‘Lekker naar buiten. Er is niks mooiers dan de deur uitgaan en een of twee uur later voldaan thuiskomen. Dat is de magie van hardlopen.’ ’Bij Run2Day krijg ik altijd een eerlijk en goed advies. Laatst was ik op zoek naar compressiesokken, die mijn fysiotherapeut mij had aangeraden’, zegt ze. ‘Theo (van Maanen, red.) helpt mij dan met welk merk en type sok ik het best kan dragen. Ik voel me hier serieus genomen als hardloper, hoewel ik daar niet per se het geijkte figuur voor heb.’

Bedankt voor je inschrijving

Vanaf nu mis je niets meer van Run2Day!