Zoek
Sluit dit zoekvak.

Martijn Vergeer

Opgeven is geen optie!

Mijn naam is Martijn Vergeer. Sinds een aantal maanden ben ik lid van het Run2Day Racingteam. Al jaren ben ik een fanatieke hardloper. Vroeger heb ik altijd gevoetbald, maar op mijn 18e liep ik mijn eerste marathon. Voor iemand die niet loopt is het lastig uit te leggen wat lopen met iemand doet. Voor mij is het een levenswijze geworden.

Gaan wanneer je maar wilt, genieten van de natuur en bezig zijn met sporten. Ik zou niet zonder kunnen. Inmiddels heb ik 8 marathons gelopen, waaronder 2 x New York. Mijn beste tijd gelopen in Keulen, waar ik 2.51.10 liep. Verder ben ik jaren lid geweest van AV Wijchen, maar door een blessure aan mijn hak ben ik daar gestopt in 2013. Na een hele tijd niet gelopen te hebben en 2 operaties verder, kon ik vanaf 2015 het lopen weer oppakken.

Inmiddels loop ik weer 5 keer in de week. Ik woon in Beuningen en heb in 2020 het initiatief genomen om onder de vlag van Hardloopvereniging Beuningen een snelle groep te starten. Inmiddels zijn we met een groep van 14 lopers uit de gemeente Beuningen waar we op donderdagavond een intervaltraining doen, onder begeleiding van een trainer van HVB.

Ik merk dat ik met mijn 42 jaar naast het zelf lopen van wedstrijden, het ook erg leuk vindt om anderen te coachen, maar ook te hazen naar nieuwe tijden. Mijn motto daarbij is “opgeven is geen optie”. Ben positief ingesteld en ben ervan overtuigd dat je veel in je leven kan bereiken als je maar doorzet.

In 2013 heb ik meegedaan met de Alpe dhu 6. Ben toen 4 keer 15 km rennend de Alpe Dhuez opgegaan. Natuurlijk een sportieve uitdaging, maar het doel was natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor het Kankerfonds. Door Corona ziet de wereld er even wat anders uit, maar ik ben ervan overtuigd dat we over een aantal maanden weer wedstrijden kunnen lopen. Heb in ieder geval enorm veel zin om met alle Run2Day Racingteam leden in Arnhem en omgeving sportieve uitdagingen aan te gaan.

Groetjes, Martijn Vergeer

Racingteam Arnhem Arnhem - Martijn Vergeer

Bedankt voor je inschrijving

Vanaf nu mis je niets meer van Run2Day!