Benodigdheden (2-3 personen)
- 2-4 x Vegetarische krokante kipwaps.
- 1x Rode paprika.
- 2x Avocado.
- 1x Blikje maïs.
- 1/2 Komkommer.
- 150 Gram cherry tomaatjes.
- 1x Zakje ijsbergsla.
- 2x Appels.
- 1 Eetlepel yoghurtdressing.
- Chilisaus.
Aan de slag
- Bak de kip in een pan met voldoende olie.
- Snij de paprika, komkommer, tomaat, appels en avocado in blokjes.
- Meng dit in een kom met de ijsbergsla en het blikje maïs. Voeg hier een klein beetje yoghurtdressing aan toe en meng dit goed door elkaar.
- Snij de gebakken krokante kip in reepjes en beleg de wraps samen met de salade.
- Strooi een kleine beetje chilisaus over elke belede wrap en vouw ze dicht.
Eet smakelijk!
Tips
Een lekkere maaltijd die snel op tafel staat en waarbij vele variaties mogelijk zijn. Kies de groentes / het fruit welke je het lekkerst vindt. Het kan natuurlijk ook met een normale kipfilet welke minder vet is t.o.v. de krokante kip versie.
Het is lekker om ze zowel koud als warm te eten. Eventueel in kleine partjes gesneden voor bij een zomerse bbq.