Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kristian Peeters

Corona schopt vanalles in de war. Zo ook mijn voorjaarssportdoel: de halve marathon van de Venloop. Ik hoopte daar een nieuw PR te lopen. Sinds december was ik hiervoor aan het trainen. Ik lag keurig op schema. En nu is alles anders. Alle evenementen zijn logischerwijs afgelast en de maatregelen zijn al streng en worden dat mogelijk nog meer.

Inmiddels heb ik een nieuwe uitdaging gevonden voor deze periode, namelijk het hardlopen van de pelgrimstocht Walk of Wisdom. Een toepasselijke titel in deze tijd. De tocht is 135km lang en loopt rondom Arnhem met start&finish bij de Stevenskerk.

Vorige week het eerste stuk gelopen. Niet het eerste deel van de route, want een stuk was onbegaanbaar door het hoge water. Dus gestart in Beek en geëindigd net buiten Frasselt. Vandaag opnieuw de plannen aan moeten passen, want met de auto kom je in principe Duitsland niet in. Daarom gestart bij de Mookerheide. Keurig in klein gezelschap van 3 man totaal en 1,5m van elkaar af hardgelopen. De tocht ging via de Heumense Schans, Mulderskop en Heumensoord naar de Hatertse Vennen. Daar geëindigd bij St. Walrick na 18,5km. Met een kop koffie als beloning gekocht bij de tijdelijke balie van restaurant St. Walrick blikten we terug op weer een mooie tocht.

Zouden we volgende week het volgende deel kunnen hardlopen? Ik hoop het natuurlijk. Maar zo niet, dan komt het later.

Voor nu: stay safe, stay healthy & stay strong!

Kristian

Racingteam Arnhem Arnhem -Kristian-Peeters

Bedankt voor je inschrijving

Vanaf nu mis je niets meer van Run2Day!